Jalan Jalan Cari Makan


Salamz Everyone

This morning, i woke up early since tido awal semalam. Poyo je bangun awal eventho ari nie public holiday! Penat since i’ve to attend a course on saturday and sunday the whole day. Sangat2 penat. Around 7am, i received a call from en tunang asking me to accompany him jogging. I dun feel like jogging pun, tapi takper lar. Jalan2 je la kot! And we are heading to FRIM. I snapped some pictures while he was jogging around the area. Ramai giler veteran around there and there is a group of tai chi jugak kat sana. And most of them are chinese and they were way too friendly jugak! Dont mentioned about the air, fresh sangat2! I bump up with some of the photographer there which is busy snapping the waterfall. Maybe utk the FRIM Photography contest agaknya.

Around 9am we left FRIM and were asking each other mana nak pergi for breakfast. Instead of taking breakfast, we decided to take our brunch and we drove all the way to Temerloh, Bandar Ikan Patin. What an idea! Mentang2 takder xtvt nak buat. Sampai Temerloh pun around 11am and terus cari the particular kedai (info from my mum) and they are still preparing all the dishes. So, we took the chance by walking all the way to the Temerloh Esplanade which is a few metre away from the gerai.



Sharp at 12pm, terus heading back to the gerai and terus order! Dari jauh nampak, mak aih, terus pack dengan orang and we managed to get a table dekat corner and terus order. Nyum2! Dont mentioned about the gulai tempoyak, superb giler. Especially with the fresh ikan patin. Sangat2 besh. Puas hati betul and we did shared the table dengan satu Pakcik and Makcik who drove all the way from Kuantan sbb nak lunch kat situ jugak. I thought, kitaorang je yg sanggup drive jauh2 nak makan situ. Hehehe. Not to forget the table next to us, abang tue drove all the way from Bangi sbb nak makan kat situ jugak.

And drove back to KL after our lovely lunch! Bagi lar cuti hari wilayah banyak-banyak lagik!

Cheers,
Zara~AB
The Province of Chroma

21 thoughts on “Jalan Jalan Cari Makan

  1. ho ho.. jalan sakan depa nih… ;p
    nasib baik la ktorg (muham, wan & wawan) xjadik g FRIM…
    kalau x kantoi jumpa korg kang… hahaha

    p/s: lama nye x pekena sambal tempoyak.. arghhhh (mngu dpn nk kene g nih ;p)

    Like

  2. Gi FRIM? aler, nak kantoi apernya! meh la sekali! hahaha. amik gambar sensorang jek. Fahd jogging jek. pas tue belasah nasi dua pinggan. penat jek exercise.

    Like

  3. giler besh gmbr last tuh! hish! aperla uia nih xcuti! sengal tul! hehehe alaa nak makan gak ikan patin lemak tempoyak!!!!! zara… MAYBE.. i might be moving to Perak.. huhu

    Like

  4. wahhh..sangat best kalo ada encik tunang or encip bf yg sanggup drove stret along from ke kepong ke temeloh semata2 fer lunch..so sweet u both..huhu…

    Like

  5. Lian – Giler besh Lian! Nanti kita gi key!
    Radin – Betulkan? Besh if ada cuti wilayah banyak2
    Ecah – Hahaha, sweet la konon, pas tue belasah makan sampai 2 pinggan, sia2 je jogging konon nak menguruskan badan. Takder maknanya pun!

    Like

  6. cooL what a day…gempak..sebenarnye masa itu emas..memang byk kita LeH wat daLam sehari kan..kooL picha …take a LooK mine.. dah update..

    Like

  7. Hazwan – Jom2 kita gi. Kat bandar temerloh. Exactly depan sungai tue. Ada medan selera. Nanti kita gi!
    Undermysin – Bukan tak ajak, tak buat planning pun, on the spot jek.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s